Coșul este gol!

Cine suntem

    Time 4 Deals este o companie dedicată livrării de servicii și echipamente IT la cele mai înalte standarde, cu promptitudine, profesionalism și întotdeauna la un preț corect. Înființată în 2017, compania dorește sa își dezvolte în mod continuu și constant atât competențele tehnice cât și portofoliul de produse și servicii, asumându-și cu responsabilitate și coerență rolul de partener fidel și corect pentru toți clienții săi.


    Time 4 Deals vă oferă sprijin atât în evaluarea unei soluții optime pentru nevoile dumneavoastră cât și în proiectarea și implementarea acesteia, oferindu-vă suport logistic de cel mai înalt nivel.


    De ce Time 4 DealsE simplu. La noi totul este un DEAL. Nu doar vindem idei, consultanță, produse sau servicii clienților noștri, ci le oferim cele mai bune soluții concrete pentru nevoile pe care aceștia le au.


    Servicii oferite

- Vânzare de echipamente IT&C - sisteme desktop, sisteme laptop, mini-notebook, o gamă largă de echipamente și accesorii multimedia, echipamente foto / video, echipamente electronice, echipamente periferice, echipamente pentru birotică - imprimante / copiatoare / consumabile, echipamente de rețelistică, software, echipamente de comunicații, tablete, smartphone

- Rețelistică și cablări structurate - proiectare, implementare și dezvoltare de rețele IT, instalare și configurare echipamente de rețea

- Consultanță și asistență IT - oferim consultanță pentru orice tip de proiect de dezvoltare IT

- Dezvoltare și programare de aplicații web - dezvoltăm site-uri și aplicații web conform specificațiilor primite de la client

- Înregistrare domenii .ro, .com, .org etc., oferind și consultanta pentru găzduire pentru site-uri / aplicații web

Audit IT – oferim servicii de evaluare a echipamentelor / infrastructurii / sistemelor IT. Odată cu raportul de audit vă putem recomanda, la cerere, soluții de upgrade precum și, unde este cazul, soluții de reparare a echipamentelor


    Misiunea Time 4 Deals este de a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor clienților săi, oferind cele mai bune soluții, o echipă foarte bine pregătită și servicii profesioniste la prețul corect.


   Responsabilitateperformanțăeficiențăprofesionalismrespect, acestea sunt doar câteva dintre valorile care ghidează activitatea companiei. Echipa noastră de specialiști vă va demonstra întotdeauna că misiunea și valorile pe care noi le promovăm transformă un simplu serviciu într-o relație de parteneriat avantajos pentru ambele părți.

Paleta generoasă de clienți și colaborarea cu un număr mare de parteneri ne-a permis să ne dezvoltăm în serviciile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră în calitate potențial client / partener. Concepem fiecare soluție de care aveți nevoie, având în prim-plan beneficiile pentru dumneavoastră și oferim un raport optim preț / performanță, fără să facem rabat de la calitate pentru bugetul de care dispuneți.


    Echipa Time 4 Deals este pregătită întotdeauna să vină prompt în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu solulții concrete, profesioniste și calitative, la un preț corect.

Portofoliul nostru de servicii și produse este constant dezvoltat și îmbunătățit. Dacă aveți nevoie de servicii mai specifice, dar care nu se regăsesc în oferta prezentată, nu ezitați să ne contactați. Vom încerca să găsim împreună cu dumneavoastră cea mai optimă soluție IT.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții