Coșul este gol!

Informatii Livrare

    Comenzile receptionate se trimit in termen de 2 zile, dupa confirmarea comenzii de catre dumneavoastra..

    Coletul ajunge in 24 de ore - 48 de ore din momentul expedierii, pentru localitatile unde societatea de curierat isi are sediul.

    In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul TIME 4 DEALS SRL a platii contravalorii facturii proforme.  

    Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre TIME 4 DEALS SRL.

    Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice, prin ce metoda doreste, comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

    Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 10 de zile calendaristice de la data primirii produsului. 
In maxim 10 zile calendaristice de la data primirii produsului, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care 
TIME 4 DEALS SRL se obliga sa schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat.

    Companiile, personale fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti TIME 4 DEALS SRL (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, garantie pe viata etc.), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost returnate catre TIME 4 DEALS SRL, insa nu este posibila si returnarea de catre TIME 4 DEALS SRL a sumelor de bani platite de catre acestia.

    Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului. 

    Costul cu transportul de la Client catre TIME 4 DEALS SRL se achita de catre Client.

    Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

    Pentru produsele care sunt returnate din cauze legate de transport  TIME 4 DEALS SRL ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții