Coșul este gol!

Politica de Confidentialitate

    Datele personale furnizatate in calitate de utilizator/vizitator al time4deals.ro, vor fi prelucrate doar in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului time4deals.ro.


    time4deals.ro este operat de societatea TIME 4 DEALS SRL, inscrisa in cadrul Registrul Comertului cu numarul J32/371/2017.

    Completarea formularului de inregistrate de pe time4deals.ro reprezinta consimtamantul ca datele cu caracter personal pot fi prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii time4deals.ro in scopurile urmatoare:

·         - Contactarea clientilor;

·         - Prelucrarea comenzilor; 

·         - Participarea la concursuri, promotii; 

·         - Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (precum schimbari in site, contul de utilizator, etc);

·         - Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare sau de marketing privind activitatea TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro).

    Datele personale retinute de catre companie pot fi folosite in scopul informarii utilizatorilor cu privire la situatia contului de pe time4deals.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si evaluarea produselor si serviciilor oferite de catre time4deals.ro.

    In cazul platilor online, informatiile solicitate intra sub incidenta conditiilor de utilizare pe care procesatorul de plati le are, TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro) nu solicita si nu stocheaza detalii cu privire la cardul dumneavoastra.

    Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email vanzari@time4deals.ro.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții