Coșul este gol!

Termeni si Conditii

    Regulament cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului time4deals.ro.

    Pagina de internet time4deals.ro este administrata de catre societatea TIME 4 DEALS SRL cu sediul in loc. Sibiu, Str. Iezer, Nr. 9, Jud. Sibiu. Societatea TIME 4 DEALS SRL este inregistrata in Registrul comertului cu numarul J32/371/2017.

    Prin utilizarea site-ului time4deals.ro, atat din punct de vedere al accesului, navigarii sau cumpararii de produse, sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document, cu toate consecintele si efectele care decurg din aceasta.

    Continutul acestui document poate fi modificat in orice moment de catre administratorul time4deals.ro, fara a fi necesara o notificare prealabila a utilizatorilor.

    Termenii si conditiile vor fi la dispozitia utilizatorilor pentru a putea fi consultate in orice moment.

    Dreptul proprietatii intelectuale cu privire la continutul site-ului time4deals.ro

    Continutul time4deals.ro nu poate fi reprodus, transmis, utilizat in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea de informatii spre utilizare in scop comercial sau vanzare ori licentiere fara a avea consimtamantul scris al administratorului reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor.

Este interzis sa afectati sau interferati in vreun fel elementele de securitate ale site-ului.

 

    Denuntare unilaterala a contractului

Inainte de cumparare trebuie sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului prin vizitarea paginii producatorului. Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta reglementeaza paporturile dintre cumparator si TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro).    In termen de 10 zile lucratoare de cand a primit produsul sau, in cazul de prestari de servicii, de la incheierea contractului, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

 

    TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro) face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor de pe site, este posibil ca uneori acestea sa contine inadvertente (pretul sau specificatiile produselor modificate de catre producator, fara preaviz sau cu erori de operare). Atentie: fotografiile sunt cu caracter informativ si in acestea pot aparea accesorii care sa nu fie incluse in pachetele standard.     Frauda 

Poate fi necesara crearea unui cont personal pentru accesarea si utilizararea anumitor sectiuni ale website-ului. Prin prezenta va asumati responsabilitatea pentru activitatile realizate prin intermediul contului de pe website si va sfatuim sa asigurati securitatea date de acces sau a parolei. In caz de compromitere a securitatii contului dumneavoastra , va rugam sa anuntati administratorul site-ului de indata ce ati constatat . TIME 4 DEALS SRL (tim4deals.ro) nu poate fi responsabil pentru daunele cauzate dumneavoastra sau tertilor de orice fel, datorita utilizarii neautorizate a contului.     Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului time4deals.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane guverneaza termenii si conditiile de utilizare si orice disputa ce ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro). In caz de conflicte, se va incerca, mai intai, rezolvarea acestora pe cale amiabila, si daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat, in conformitate cu legile romane in vigoare, in instanta.     Disponibilitatea serviciului 

Administratorul TIME 4 DEALS SRL (time4deals.ro) poate modifica structura sau interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului time4deals.ro in orice moment si are dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile acestui website, fara vreo notificare prealabila. Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de utilizare, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de contact sau la adresa de email vanzari@time4deals.ro    GARANTIE

Pentru produsele refurbished-reconditionate de acorda garantie de 24 de luni iar pentru echipamentele second hand aceasta fiind de 12 luni.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții